WordPress Workshop

Wordpress workshop - zelf website maken met wordpressWordPress workshop – Zelf een website maken met WordPress

Of u nu een startende ondernemer bent, een vereniging hebt of gewoon wil gaan bloggen op internet, u kunt niet zonder website! Met deze WordPress workshop leert u hoe u zelf, eenvoudig een fatsoenlijke website maakt, zonder dat u enige kennis van websites maken nodig hebt!

Met WordPress lukt het iedereen, maar u moet wel even weten hoe het allemaal werkt. WordPress is het meest gebruikte systeem voor het maken van websites ter wereld. Wereldwijd gingen 69,745,325 mensen u voor met het maken van een website met WordPress!

WordPress workshop

Wij kunnen deze WordPress workshop /cursus klassikaal verzorgen maar ook individueel. Net wat u wenst. In ieder geval gaat u na het volgen van onze WordPress workshop met een werkende website naar huis. U leert dus niet alleen hoe het werkt, maar u bespaart u ook de kosten van het laten maken van een website. Hoe u website er dan uit ziet? Dat bepaalt u helemaal zelf! U krijgt dus echt een 100% eigen website.

Nog een voordeel van deze WordPress workshop is, dat u niet alleen niet meer hoeft te betalen voor de aanschaf van een website maar u ook nooit meer geld kwijt bent voor het onderhoud. En, wilt u over een aantal jaar uw website vernieuwen, dan kunt u dat ook gewoon zelf, gratis.

 

Wat kan ik allemaal maken na de WordPress Workshop?

Na de WordPress workshop kunt u zelf thema;s installeren, beheren en aanpassingen dien die niet standaard in het thema zijn opgenomen. Oftewel, u kunt helemaal uw eigen website maken, kleuren aanpassen, afbeeldingen en video invoegen, plugins installeren en social media toevoegen. Tevens leert u van ons hoe u uw website kunt optimaliseren voor vindbaarheid in zoekmachines!

 

Hoelang duurt deze WordPress workshop?

Afhankelijk van uw wensen en kennis enkele dagdelen.

Kan iedereen meedoen met deze workshop?

Ja iedereen die enigszins met een computer kan werken en met word om kan gaan, kan aan deze workshop deelnemen.

Wat kost deze workshop?

Afhankelijk van uw kennis, ervaring en wensen kunnen wij deze workshop aanbieden vanaf EUR 349,00

Vraag nu deze workshop aan!

Deze mensen gingen u voor en bekijk het resultaat:

www.fundamentaal.nl
www.gelukopschool.nl
www.thehomefactory.nl
www.thehomecompany.nl
www.monasrestaurant.nl

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (4 votes cast)
WordPress Workshop, 10.0 out of 10 based on 4 ratings