WordPress Cursus

wordpress cursusSnel, efficiënt maar vooral eenvoudig uw eigen website maken én beheren? Kies dan voor de WordPress Cursus. Tijdens deze cursus leert u in duidelijke stappen alles wat u moet weten om uw eigen website te maken en te beheren zonder dat u technische kennis nodig heb! Na het volgen van deze WordPress cursus, bent u nooit meer afhankelijk van uw webdesigner. Dat bespaart u tijd maar vooral veel geld.

WordPress Cursus

Waarom WordPress?

WordPress is een gratis systeem om websites mee te beheren. Wereldwijd werken er dagelijks duizenden mensen aan WordPress om het systeem te verbeteren en uit te breiden met nieuwe functionaliteiten. U profiteert hier helemaal gratis van. Inmiddels zijn er over de hele wereld meer dan 60 miljoen websites met dit systeem gemaakt.

WordPress kent een Nederlandstalige beheersomgeving. Wel zo prettig.

Om te kunnen werken met WordPress heeft u geen technische kennis nodig. De moeilijkheidsgraad van het systeem is vergelijkbaar met een willekeurig Office pakket. Waarom dan toch een cursus volgen? Het WordPress systeem is zeer uitgebreid. Om volledig gebruik te kunnen maken van alle mogelijkheden die het systeem u biedt is een cursus aan te raden. In één dag tijd leren wij u alles wat u moet weten om uw eigen website te maken en te beheren. Uiteraard krijgt u als cursist de volledige en van duidelijke afbeeldingen voorziene handleiding als naslagwerk mee naar huis.

Wat leer u tijdens de WordPress Cursus?

  • hoe u het beste thema kunt kiezen voor een professioneel uiterlijk
  • pagina’s aanmaken en beheren
  • afbeeldingen en video invoegen
  • kleuren aanpassen
  • plug-ins kiezen en installeren zodat u uw website in een handomdraai kunt voorzien van bijvoorbeeld Social Media knoppen
  • uw website optimaliseren voor zoekmachines

Maatwerk

Weet u al wat meer van wordpress? Dan bieden wij u ook een maatwerk cursus. Tijdens deze één op één cursus leren wij u datgene wat u wenst te leren. Denk hierbij aan het zelf ontwikkelen van thema’s ,  het aanpassen van thema’s en al het andere dat u als ervaren gebruiker wenst te weten. Ook bieden wij de mogelijkheid voor een cursus SEO en het maken van een webwinkel.

Wat kost een WordPress cursus?

De basiscursus kunnen wij u aanbieden vanaf €369.- ex btw Uiteraard zijn er ook groepsarrangementen mogelijk tegen een aantrekkelijk tarief. Neem voor maatwerk trainingen contact met ons op.

Waar kan ik de cursus volgen?

U kunt de cursus volgen op onze trainingslocatie in Wageningen. Uiteraard zijn wij ook bereid om de training te geven op uw locatie of als in-company training binnen uw bedrijf. Neem gerust contact op voor de mogelijkheden.

Wat zijn de resultaten?

Deze mensen gingen u voor en bekijk het resultaat:

http://www.autismeplein.nl/

www.fundamentaal.nl
www.gelukopschool.nl
www.thehomefactory.nl
www.thehomecompany.nl
www.monasrestaurant.nl

Boeken? of offerte?

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Telefoonnummer

Uw bericht

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
WordPress Cursus, 10.0 out of 10 based on 1 rating