Webcare

webcare en online reputatiemanagementWebcare – Online reputatiemanagement

Weet u wat er online over uw bedrijf, dienst of product wordt geschreven? Waarschijnlijk niet. Toch is het uitermate belangrijk om snel in te spelen op uitlatingen die uw bedrijf aangaan op internet. En de dialoog aan te gaan met mensen die hun mening ventileren.

Webcare – wie zegt wat en waar?

Wij zijn als bedrijf gespecialiseerd in webcare en online reputatiemanagement. Wij kunnen internet en Social Media voor u monitoren EN indien gewenst de dialoog aangaan met uw klant of potentiële klant. Internet is snel en klanten verwachten snel antwoord. Wij kunnen uw webcare 24 uur per dag zeven dagen per week verzorgen. Niet alleen zijn wij bedreven in  het monitoren maar ook in verschillende vormen van klantcontact en kunnen wij u adviseren bij crisiscommunicatie of crisisstrategie.

Wat bieden wij?

  • Webcare & reputatiemanagement
  • Social Meda Monitoring
  • Klantcontact en klachtinterventie
  • Sentiment monitoring ten aanzien van producten of diensten
  • Campagne management
  • Persvoorlichting, strategisch advies en crisiscommunicatie

Wij zijn in staat om 300.000 Nederlandse websites en blogs en alle social media in enkele seconden te monitoren. Zeven dagen per week en 24 uur per dag!

Wat verwachten klanten van Webcare?

De wereld van internet is snel. Een klant met een vraag of probleem wil snel geholpen worden. Lukt dat niet, of is deze ontevreden over een product of dienst? Dan is de kans groot dat we dit op internet teruglezen via blogs of social media. Anderen gaan er zich een mening over vormen en deze weer delen met weer anderen.
Voor je het weet, krijg je  te maken met een sneeuwbaleffect waar je de grip op verliest. Webcare grijpt tijdig in om dit effect te voorkomen. Klanten willen snel antwoord op hun vraag en snel geholpen worden. Middels webcare bereiken we dat. Klanten die goed en snel worden geholpen, delen dit ook op internet en dat komt uw reputatie ten goede.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
Webcare, 10.0 out of 10 based on 2 ratings