Als ondernemer overleven op internet

Internet, het graf of de wederopstanding voor ondernemers?

Ondernemers bevinden zich op dit moment op een wip-wap. Het ene deel van de ondernemers ervaart internet als een bedreiging en het andere deel ziet vol op kansen. De wip of balans is aan het doorslaan. Online verkopen groeien en groeien. Verkopen via mobiele telefoons en tablets neemt ook gestaag toe. Hoe kun je als kleine of middelgrote ondernemen overleven op internet en zorgen datje op de goede kant van de wip komt te zitten?

Onderneem iets!

U bent niet voor niets ondernemer. Ooit hebt u een bedrijf opgestart en risico gelopen. Misschien bent u wel een winkeleigenaar en ervaart u dat u wat prijs betreft niet dezelfde prijs kunt bieden als uw online concurrenten. Misschien ervaart u een terugloop van uw winkelbezoekers. U kunt het internet de schuld geven van al het kwaad. Maar daar gaat u het niet mee redden. U kunt ook leren wat internet voor uw kleinere onderneming kan betekenen. Ingewikkeld en duur? Nee hoor!

Internet en kleine ondernemers

Ook voor de kleinere ondernemer biedt internet ruimschoots kansen. Kans die u de kop niet kosten maar misschien wel hoofd voor u boven water houden.

Internet werkt voor u

  • Allereerst kan internet u helpen uw bedrijf letterlijk op de kaart te zetten. Gratis.
  • Internet kan u ook helpen contact te onderhouden met uw klanten.
  • Internet biedt u de mogelijkheid lokaal en betaalbaar te adverteren

Website en webwinkel

Met een website kunt u uw winkel promoten. Wellicht kunt u ook uw producten verkopen op internet. Een webwinkel is niet zo duur als u misschien denkt. Een website die geschikt is voor mobiel internet en tablets ook niet. Fysiek en online ondernemen gaan prima samen. Gaan JUIST prima samen. Als u alle activiteiten op elkaar afstemt gaan ze voor u werken en u geld en gemak opleveren.

Meer weten? Vraag ons voor een gratis advies!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
Als ondernemer overleven op internet, 9.0 out of 10 based on 1 rating

Laat wat van je horen

*