spreker social media – gastspreker social media

speker social media - gastspreker social media

Er is geen betere manier om draagvlak te creëren en mensen te informeren over de kansen, het gebruik van en/of de gevaren van Social Media dan door dat door een goede spreker (gastspreker) te laten doen! Media Optima Forma heeft ruime ervaring met Social Media en biedt een aantal goede (gast) sprekers over Social Media! Wilt u uw publiek overtuigen? Neem dan contact met ons op!

Spreker /Gastspreker Social Media

Of het nu gaat om een boeiend verhaal over de voordelen van Social Media, de lancering van een App of een ander marketingonderwerp, wij spreken er graag over. Onze sprekers hebben ruime ervaring in het spreken over Social Media en nieuwe media. Van te voren spreken wij met u door welke boodschap u over wenst te brengen.

Een spreker Social Media is bij ons niet alleen een spreker, maar ook een trainer in het gebruik van Social Media.

Voordeel voor u: Onze spreker Social Media is niet alleen ervaren op zijn of haar vakgebied, maar kan ook  goed met mensen en groepen mensen omgaan!

Voorbeeld onderwerpen Spreker Social Media

Spreker Social Media op Maat

Geen enkel publiek is het zelfde, en dus verschillen al onze presentaties. Een goede voorbereiding is essentieel voor het bereiken van het juiste effect. Daarom spreekt onze spreker social media eerst grondig uw wensen met u door. Onze sprekers Social Media hebben ruime ervaring binnen zowel het bedrijfsleven, de financiële sector als bij de overheid en binnen het onderwijs.

Wie zijn uw sprekers?

Social Media sprekerJeroen Jacobs is sinds 2006 eigenaar van Media Optima Forma. Daarnaast mede eigenaar van Bureau Internet Strategie en oprichter van Social Media Grip. Jeroen weet op eenvoudige en humorvolle wijze complexe zaken uit te leggen. Jeroen is de afgelopen jaren werkzaam geweest als consultant voor sociale media en internet marketing bij verschillende grote bedrijven en heeft een passie voor zoekmachine-optimalisatie.

 

Jan Willem Lentjes is sinds 2010 eigenaar van JWL webdesign en mede eigenaar van Bureau Internet Strategie. Jan Willem weet op geheel eigen en ontspannen wijze zijn kennis over te dragen. Jan Willem is een boeiende spreker en trainer over het onderwerp Social Media. Daarnaast is Jan Willem een expert op het gebied van WordPress en zoekmachine-optimalisatie.

 

Neem vandaag nog contact met ons voor een gratis kennismakingsgesprek!

 

Uw naam

Uw bedrijf

Uw email

Uw telefoonnummer

Uw kortingscode

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.6/10 (9 votes cast)
spreker social media - gastspreker social media, 7.6 out of 10 based on 9 ratings