Twitter, is dat geen datingsite?

Met enige regelmaat vragen mensen mij wat ik als oudje op Twitter moet. Mijn moeder vroeg mij zelfs of het geen datingsite was!
Er is kennelijk veel onbegrip over het fenomeen Twitter en andere social media. Hoe gaan wij daar als insiders mee om?

Twitter, en de afwasmachine

Weet u nog? Vroeger, toen u nog geen afwasmachine had? Met de komst van de eerste afwasmachines voor particulier gebruik riep menig gezin..wat een onzin, daar gaan wij toch geen geld aan uitgeven? Wij kunnen toch prima zelf de afwas doen? Weet je wel hoeveel stroom, water en schoonmaakmiddel die dingen gebruiken?

Toen u op een gegeven moment op feestjes kwam waar u na afloop gewoon naar huis mocht zonder eerst te afwas te moeten, begon het gevalletje afwasmachine al wat beter te klinken. En nadat u op vakantie in uw vakantieparkhuisje een weekje had kunnen proefdraaien, stond er thuis al snel een afwasmachine.

Op uw feestje hoefde niemand meer af te wassen inclusief u zelf, toch wel fijn dat u alles in het kastje kon stoppen en het aanrecht leeg was en de afwas voor u werd gedaan! U ging iedereen die er nog geen had vertellen hoe fijn uw afwasmachine was!

Ziet u het patroon?

1 Afzetten tegen iets nieuws (wat wij niet kennen missen we ook niet)
2 Positieve ervaring doet onze vooroordelen bijstellen
3 Wij gaan onze positieve ervaring delen met anderen.

Bent u het ook zo zat dat mensen oordelen over iets dat ze niet kennen? Laat ze er dan in hun vertouwde en veilige omgeving kennis mee maken!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)