Overeenkomst tussen sociale media gebruiken en een krant uitgeven

Overeenkomst tussen sociale media gebruiken en een krant uitgeven.

Op het eerste gezicht lijkt dit misschien een vreemde stellening. Maar, er is echt een overeenkomst tussen sociale media gebruiken en een krant uitgeven! Allereerst is een krant een medium net als een sociaal medium. Maar er zijn meer overeenkomsten!

Sociale media versus krant

Media zijn een manier om mensen te bereiken. Een kanaal dus. Geen doel. Oke, u bedenkt u nu waarschijnlijk, dat u dat al lang weet. Toch zijn er een hoop bedrijven en personen die zich op sociale media begeven omdat het hip is, iedereen het doet en kennelijk als belangrijk wordt ervaren. Maar, als u sociale media als doel ziet in plaat van middel, dan is dat het zelde als een krant gaan uitgeven met alleen maar advertenties.

Hoe zat het nu met die krant?

heel eenvoudig, toen de eerste kranten verschenen, en de krant lezen populair werd, dachten er vast mensen dat het een leuk idee zou zijn om zelf een krant uit te gaan geven. Misschien wel, omdat men dacht er veel geld mee te verdienen.

Maar weet uw wat het is? Als u een krant gaat uitgeven en er alleen maar advertenties is plaatst in plaats van nieuws, krijgt u geen lezers! Zo is het met sociale media ook!

Als u zicht focust op de inhoud dan maakt u vanzelf reclame!

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Overeenkomst tussen sociale media gebruiken en een krant uitgeven, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Laat wat van je horen

*