Social Media Monitoring

Social Media MonitoringSocial Media Monitoring & Webcare

Op zoek naar een partner die niet alleen naar uw wensen luistert maar ook voor u luistert? Dan bent u aan het juiste adres. 
Social Media Monitoring is het middel voor online reputatiemanagement,  webcare, sentimentmetingen, campagnebeheer en analyse en het monitoren van Social Media in het kader van openbare orde, evenementen en veiligheid.
Wij staan 24 uur per dag zeven dagen per week voor u klaar!

Onze diensten voor Social Media Monitoring

  • Social Media Monitoring /webcare
  • Campagnebeheer en analyse
  • Reputatiemanagement en Sentimentmetingen
  • Radio, Televisie en Opinie
  • Monitoring voor openbare orde, veiligheid, evenementen en crowd management

Real Time Monitoring 24/7

Uiteraard zijn wij in staat diverse Social Media realtime te monitoren. Daarnaast ook nog ongeveer 300.000 Nederlandse websites en Fora.
Hierdoor kunnen wij direct inspelen op klachten, kansen en nieuws voor uw onderneming, product release of campagne.

Analyse en advies

Naast realtime monitoring kunnen wij u ook voorzien van analyses en social media advies. Ook campagnemanagement, opiniemeting en trendanalyses behoren tot de mogelijkheden. Tevens helpen wij u graag met Social Media als kanaal voor klantcontact en geven wij diverse social media trainingen.

Monitoring bij calamiteiten

Ook bij calamiteiten, crisiscommunicatie, rampen en andere incidenten kunnen wij social media voor u monitoren. Ook als het midden in de nacht is. Wij komen naar uw locatie en kunnen onze analyses direct vertalen naar praktische adviezen voor hulpdiensten. Indien gewenst ondersteunen wij u ook met persvoorlichting en crisiscommunicatie. Bang voor een project-x of dreigt er een andere calamiteit? Neem direct contact op. Des te vroeger het stadium van monitoring, des de groter de impact.

Wij ondersteunen ook Politie en Justitie.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
Social Media Monitoring, 10.0 out of 10 based on 2 ratings