SEO voorspelling 2012 – Content en interactie

SEO voorspelling voor 2012

Het einde van het jaar is altijd weer een prima moment voor voorspellingen van het komende jaar. Dit jaar wagen wij ons aan een SEO voorspelling voor 2012. Het wordt drukker en drukker op internet. De vraag is dan ook hoe de zoekmachines de krenten uit de pap gaan halen.

SEO voorspelling voor 2012 – Content

Wellicht een inkopper, maar content blijft natuurlijk King. We zagen dat al met de Panda update van afgelopen jaar. Goede content trekt lezers aan en wordt gedeeld onder bezoekers. Bezoekers zijn altijd op zoek naar goede info en dat zal het komende jaar niet gaan veranderen. Regelmatig updaten zal belangrijker gaan worden.

SEO voorspelling voor 2012 – Interactie

Wat het komende jaar volgens ons wel zwaar gaat wegen is interactie. Het toevoegen van hoogwaardig beeldmateriaal en het aangaan van een dialoog met de bezoeker zal volgens ons steeds belangrijker gaan worden. Social media integratie, reageren en waarderen voor en door bezoekers zal essentieel worden.

SEO voorspelling voor 2o12 – Techniek

Goed techniek zal volgens ons ook steeds zwaarder gaan wegen. Een snelle website draagt bij aan een positieve ervaring voor de bezoekers. Ook een foutloze techniek met betrekking tot code, redirecting en canonical urls zal zwaarder gaan wegen.

SEO voorspelling voor 2o12 – Google wordt slimmer

Onlangs hebben wij een test gedaan. Wij hebben een pagina wat betreft tekst en afbeelding geoptimaliseerd. Wij hebben echter geen metatags zoals title, description  en kewords meegegeven. En wat denkt u? Binnen een week op pagina 1 positie vier op een keyword met hoog zoekvolume. Dit leert ons, dat zoekmachines steeds slimmer worden. Beter geen optimalisatie dan slechte optimalisatie.

SEO voorspelling voor 2012 – Linkbuilding

Zoekmachines zullen niet organieke links gaan afwaarderen. Als u denkt dat zij uw ABC links niet doorhebben? Dan hebt u het mis. Algoritmes van zoekmachines zullen beter en beter worden. Wij zeggen niet dat u niet meer aan linkbuilden moet doen. Maar, probeer het wel beperkt en natuurlijk te houden.

SEO voorspelling voor 2012 – Minder informatie

Tevens denken wij dat het internet dermate vol stroomt met websites dat zoekmachines meer een meer moeite gaan hebben met het krenten uit de pap vissen. Volgens ons gaat dat betekenen dat zoekmachinegiganten ons steeds minder gaan vertellen over wat zij belangrijk vinden. Ze zullen hoe langer hoe minder open worden over hun strategie. Ook zullen zij harder worden. Ook voor grote bedrijven. Houdt u zich als grote speler niet aan de regels? Dan zult u dat zonder pardon gaan merken. Ranken wordt een kwestie van branden. Zorg dat mensen over u praten en u zult gevonden blijven worden. Praten over uzelf? Daar gaat u het niet meer mee redden!!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
SEO voorspelling 2012 - Content en interactie, 9.0 out of 10 based on 1 rating

Laat wat van je horen

*