Hoger in Google komen

Hoger in Google komenHoe Hoger in Google komen?

Een van de meeste gestelde vragen van mensen tijdens ons gratis marketing spreekuur is: hoe hogen in Google komen? Deze pagina geeft u dan ook een aantal tips hoe u met uw website hoger in Google kunt komen.

Hoger in Google?

Laten we beginnen met vertellen dat u realistisch moet zijn. Hoe u op de eerste plaats in Google moet komen, gaat niemand u leren. Daar is dermate veel geld mee ter verdienen, dat niemand dat u zomaar gaat verklappen. Daarnaast is het hard werken om op de eerste plaats in Google te komen. De meeste website/webwinkel eigenaren hebben daar de zin en de tijd niet voor. Echter, met onderstaander tips komt u zeker een aantal plaatsen verder.

Hoger in Google? – Content

We roepen het maar weer eens, inhoud is het allerbelangrijkste van uw webiste. Hoe meer en beter u over iets weet te vertellen, hoe interessanter het voor uw lezer is. Zoekmachines zijn maar met één ding bezig: inschatten wat de lezer interessant en prettig vindt. Vertel dus iets nieuws en vertel het in uw eigen woorden. Leen nooit teksten van andere websites. Ga er voor zitten en begin zelf te schrijven. Indien u zaken van verschillende kanten kunt belichten, voordelen en nadelen kunt benoemen, geeft u meer waarde aan uw inhoud. Hoe meer waarde, hoe hoger in Google en andere zoekmachines.

Hoger in Google? – Structuur

Een ander belangrijk element is structuur. Alles moet zo veel mogelijk kloppen op uw webiste. Of beter, gewoon alles moet kloppen. Belangrijk onderdelen van uw structuur zijn:

  • Url structuur
  • H1,H2,H3,H4 etc
  • Interne links
  • Titles
  • Descriptions
  • HTML

Als al deze dingen op orde zijn , dan is uw website in iedergeval goed leesbaar voor zoekmachines. Zij kunnen dan naast de inhoud, ook aan de structuur bepalen waar alles over gaat.

Hoger in Google? – Afbeeldingen

Een ander belangrijk een veel vergeten onderdeel is het invoegen van afbeeldingen. Niet alleen omdat deze zo leuk staan maar ook omdat u deze afbeeldingen ook allerlei omschrijvingen mee kunt geven voor zoekmachines. Ga voor de grap eens met de muis over de afbeeling in deze tekst en u ziet wat wij bedoelen.

Hoger in Google? – Techniek

Ook de techniek achter uw website wordt belangrijker. Hoe beter de html structuur en hoe sneller de laadtijd van uw website is, hoe beter het is in het kader van zoekmachine optimalisatie.

Hebt u vragen over hoe u met UW website hoger in Google kunt komen? Neemt u dan gerust contac met ons op!

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 6.0/10 (4 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
Hoger in Google komen, 6.0 out of 10 based on 4 ratings

Reacties

  1. Content is inderdaad een essentieel element in het geheel. Goede content trekt links aan van andere websites. Waardevolle links zorgen voor een snelle stijging in de zoekresultaten. Het is wel zo dat je goede content moet promoten in de community door je aanwezigheid te vergroten op andere blogs en fora. Zodoende wordt goede content ontdekt en trek je bezoekers aan die op lange termijn naar je content kunnen gaan linken. Voor ondernemers is het vooral belangrijk om hun zakelijk netwerk te benutten bij linkbuilding. Schrijf ook eens een gastartikeltje op een ander blog. Naast nieuwe backlinks kan gastbloggen ook een nieuwe groep volgers aantrekken.

Laat wat van je horen

*