Wat zijn Apps?

Apps we kunnen er niet meer omheen!

Wat zijn het?
Van die handige tooltjes waarmee u van alles kunt op uw mobiele telefoon. Bijvoorbeeld internetbankieren of alle social media beheren.

Waar komen Apps vandaan?
Oorspronkelijk komt de afkorting App van het woord applicate. Dat stond voor toepassing op computer. Tegenwoordige noemen we toepassingen op uw pc gewoon programma of software.

Het voordeel van Apps?
Het grote voordeel van Apps is dat deze toepassingen , locatiegegevens, informatie, camerabeelden en contact tegelijk kunnen verwerken. Daarnaast verbruikt een App minder data dan een mobiele website. Alleen de content wordt gedownload. De data voor de weergave is al met de App instalatie meegekomen.

Het marketingvoordeel van Apps?
Apps zijn heel dicht in de leefomgeving van uw klant. Als uw app op de smartphone van uw klant zit, dan bent u met uw app regelmatig bij uw klant in de broekzak! Dichterbij kunt uals bedrijf niet zijn. Klanten communiceren niet alleen met een smartphone of tabletcomputer maar identificeren zich er ook mee. Speel hier als bedrijf op in!

Waar gaan de Apps heen?
Overal! Apps zijn namelijk de toekomst! Het aantal smartphone gebruikers met snel internet groeit dagelijks. EN tegewoordig worden Apps ook gebruikt op tablets zoals I-Pad. Apps gaan voor een deel zoeken op internet vervangen. Overweeg als bedrijf een App te laten ontwikkelen en blijf in contact met uw klanten!

Hulp nodig met Apps? Neem gewoon eens contact met ons op!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.5/10 (4 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +2 (from 2 votes)
Wat zijn Apps?, 5.5 out of 10 based on 4 ratings

Laat wat van je horen

*