Marketingspreekuur

Hebt u vragen over internetmarketing, webdesign, zoekmachine optimalisatie, adverteren  of hebt u  gewoon een andere vraag? Stel uw vraag tijdens ons  gratis marketing spreekuur!

 

Marketing Spreekuur

Sinds wij in 2010 begonnen zijn met ons  gratis marketing spreekuur, hebben wij al meer dan 100 ondernemers voorzien van advies. Helemaal gratis! Wij vinden het leuk om met u mee te denken. En, onze ervaring is, dat wij door meer te geven, ook meer terugkrijgen. Al is het maar naamsbekendheid.

Marketing Spreekuur

De meeste vragen die wij krijgen gaan over internetmarketing. Neemt niet weg dat u alle marketingvraagstukken aan ons voor mag leggen.

Ieder dinsdagmiddag zijn wij te bereiken op 06-30650140. Gebruikt u liever Skype? Geen enkel probleem! Onze Skype-naam is Mediaoptima. Ons gratis marketingspreekuur is iedere dinsdagmiddag van 13:30 tot 17:00.  Zijn wij niet bereikbaar omdat wij met iemand anders in gesprek zijn? Spreek dan onze voicemail in en laat ons weten wanneer wij u kunnen bereiken!

Hebt u liever een marketingadvies op een ander tijdstip? Ook dat is geen enkel probleem! Neem gewoon contact met ons op en wij maken een afspraak met u!

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)