Gastsprekers – sprekers inhuren?

Wilt u een goede gastspreker, spreker inhuren?

Bij Media Optima Forma bent u aan het juiste adres! Wij hebben een groot aantal specialistische (gast) sprekers in ons assortiment die niet alleen kennis van zaken hebben, maar op humorvolle wijze een menigte weten te overtuigen. Onze gastsprekers en sprekers zijn dan ook niet op hun mond gevallen!

Wanneer een gastspreker inhuren?

Een gastspreker inhuren is zinvol wanneer uw binnen organisatie draagvlak wilt creëren voor een bepaalde verandering of uw medewerkers wilt inspireren, motiveren of informeren. Wij hebben sprekers die gewend zijn om te spreken voor grote groepen maar ook voor kleinere groepen zoals directieteams en managers. Van te voren spreken wij uitgebreid met u over het doel van de spreker.

U kun wellicht ook prima een goed verhaal houden. Maar iemand van buitenaf heeft vaak meer invloed. Daarnaast lijkt iemand van buitenaf eerder objectief. Uiteraard zijn onze sprekers en gastsprekers experts binnen hun vakgebied én experts in spreken voor groepen.

Gastsprekers voor social media en marketing

Wij hebben een groot aantal gastsprekers en sprekers die u kunnen vertellen over het gebruik van social media zoals Twitter, Facebook en social media in het algemeen. Hoe u het kunt gebruiken en hoe u social media voor u kunt laten werken. Ook hebben wij sprekers die zeer goed kunnen praten over de gevaren van social media en die op ludieke wijze een stukje awareness kunnen creëren ten aanzien van het gebruik van social media. Ook op het gebied van Marketing, webwinkels en websites hebben wij zeer ervaren gastsprekers.

  • spreker kansen Social Media
  • spreker gevaren Social Media
  • spreker nieuwe marketing
  • spreker kansen van Apps
  • spreker SEO/Zoekmachineoptimalisatie
  • spreker Het Nieuwe Werken
  • spreker Ondernemen

Gastsprekers voor Het Nieuwe Werken

In samenwerken met TrainEasy (specialist in klantcontact en organisatieadvies) bieden wij een aantal zeer ervaren sprekers en gastsprekers die u alles kunnen vertellen over het nieuwe werken en wat daar bij komt kijken. Naast gastspreker, leveren zij ook adviseurs die u kunnen helpen bij het invoeren van het nieuwe werken binnen uw organisatie en spreken zij over verandermanagement. Vol humor en overgave!

Bent u op zoek naar een gastspreker? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Ook als de gastspreker niet in deze lijst staat, hebben wij een groot netwerk met collega gastsprekers. Neem ook dan contact op!

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.5/10 (4 votes cast)
Gastsprekers - sprekers inhuren?, 7.5 out of 10 based on 4 ratings